Over mij hoe ik begonnen ben.

Hoe ik zelfstandig ben begonnen.

Bouwwerken De Geyter Stijn afgestuurd als volwaardige bouwer in Juni 2008 te Don Bosco Instituut in Halle.

Na zijn studies is De Geyter Stijn beginnen te werken in een bedrijf als arbeider. Hij is begonnen bij Andy Marchand. Na een paar maanden als arbeider te werken, besloot De Geyter Stijn zich in zelfstandige in bij beroep te zetten. In 2010 besloot De Geyter Stijn om te stoppen bij Andy Marchand om bij een ander bedrijf actief te werken om zijn ervaring ui te breiden.

In 2010 word De Geyter Stijn tewerkgesteld bij Renovation Company. Tussentijd behoud De Geyter zijn zelfstandig statuut in bij beroep. Bij Renovation Company leert De Geyter de bouw industrie en werkte hij mee aan Colruyt en Okay projecten. Na 9 maand druk werk als arbeider en zelfstandige had De Geyter heel veel werk , en besloot daarom om Renovation Company te verlaten.

Einde 2010 door alle ervaring te hebben opgedaan werkt De Geyter Stijn als volledig zelfstandig. Na jarenlange ervaring kunt u zeker vertrouwen hebben in het werk van Algemene Bouwwerken De Geyter Stijn.

Zijn motto spreekt voor zich “Uw droom, mijn passie”.

Dankzij Algemene Bouwwerken De Geyter Stijn komen u dromen waar.

Neem snel contact en maak u dromen waar.


Bouwwerken De Geyter

Waarom Kiezen voor Bouwwerken De Geyter ?

Omdat Bouwwerken De Geyter u dromen waar kan maken ! Dankzij zijn ervaring en professionlisme zorgt hij ervoor dat wat u wenst uitkomt.

Bouwwerken De Geyter kan alles waarmaken,

U kunt ook beroep doen op Bouwwerken De Geyter voor het uit voeren van kleine werken.

Neem snel contact en maak u dromen waar.